BG 5609-0731


Nu kan du köpa våra fiskekort på www.ifiske.se


******SENASTE NYTT******


Vi finns nu även på facebook. Länken dit är www.facebook.com/hanebo.segersta.fiske




Den 4 oktober stänger vi Ondtjärn för allt fiske. Det är då helt förbjudet att fiska, det gäller för alla, även för de som har "gratis fiske". Då det blir vinterfiskepremiär meddelar vi detta, här på hemsidan och i Bollnäsnytt, men även på facebook.


Nyinplanterat i Ondtjärn den 17/9


Gratisfisket "fiskets dag " är inställt i år. Vi kommer att köra det nästa år istället. Datum för detta är inte fastställt.


På grund av den rådande värmen och torkan har markägare tillsammans med OX2 beslutat att låsa samtliga bommar. En bidragande orsak: det är bärplockartider just nu och risken har ökat att det kan uppstå bränder när det vistas många personer i skogarna. Om ni ska till Rotemobodtjärn kontakta 070-6557640.


Christer Nyberg avled hastigt den 27 juni.
Christer var under många år vice ordförande i föreningen med ansvar, bla. för vår årligen återkommande angeltävling. Christer spred glädje och kamratskap till oss i styrelsen.Christer var tillsammans med undertecknad revisor i Fyra Fiskar. Det är med stor sorg som vi alla saknar Christer.
Vila i frid, vi träffas i fiskehimlen!
Sten-Björn







Nedan återfinns en länk till websidan för vindparkerna Åmot-Lingbo och Tönsen, där vi samlar uppdaterad information kring pågående anläggningsarbete och begränsningar i tillgänglighet till området under byggtiden. Här hittar ni också kontaktuppgifter, arbetsplatsregler, tidplan och en informationskarta över området där bla avspärrningar framgår. Observera att dokument kan komma att uppdateras med tiden, så det är bra att ta för vana att hämta det senaste från hemsidan istället för att ladda ner och spara.
Ni får gärna sprida denna och länk, och även länka till sidan från era respektive webplatser.



Här är länken www.ox2.com/amot-lingbo-tonsen/


OBS! OX2 bryter nu mot det avtal angående arbetstider . Löftet som gavs innebar att dom skulle jobba i 8 dagar och sedan ledig i 6 dagar, alternativt arbeta udda veckor ledigt jämna veckor. Dessutom har det visat sig att kontaktpersonerna endast svarar på telefonnummer som är kända för dom. Ring istället 073-6347463 Så får ni besked via telefonsvar om vad som gäller.




Obs! Om ni gör en SMS-beställning på fiskekort via www.Ifiske.se kommer ni att få en webblänk som svar i ett SMS med en hänvisning rakt till rätt produkt i vår webbbutik. Det innebär att
det inte fungerar på äldre mobiler utan det måste vara en så kallad "smartphone".


Vid årsmötet avgick Per Jonsson, Thorbjörn Larsson och Christoffer Klar ur styrelsen. Tack för många års ideellt arbete! Nya i styrelsen är Victor Gustavsson och Volodymyr Mytsko som hälsas välkomna! Ny i valberedningen är Börje Persson. Välkommen!






OBS!!!!!! Fredagen den 13 oktober 2017 upphörde Björktjärn som put and take fiske och övergick därmed samma dag till vanligt fiske, där årskort, veckokort och dagkort gäller. för ytterligare information 070-6557640