BG 5609-0731


Nu kan du köpa våra fiskekort på www.ifiske.se


******SENASTE NYTT!******


ÅRSMÖTE! Onsdagen den 27 februari kl 19.00 är det dags för årsmöte. Det blir som vanligt på Bygården i Lilltjära. Vi lottar ut ett antal fiskekort som ger tillgång till fritt fiske i våra fiskevatten, inklusive Ondtjärn. Vi bjuder även på kaffe/te och macka. Välkommen!Fiskekortet för Ondtjärn kan endast lösas kontant på plats eller via www.ifiske.se. OBS! det går inte att betala med Swish. Ha alltid kontanter med, ifall det skulle vara svårt med telefonuppkoppling. Inget fiske får ske, före utförd betalning.


Vägen till Ondtjärn är plogad och grusad. Välkommen till ett bra fiske.


Drygt 50 personer kom den första premiärdagen på Ondtjärn och nästan 20 personer den andra dagen. Fisken nappade bra båda dagarna och var jämt fördelade mellan röding och regnbåge. Tyvärr så kunde vi se att det hade förekommit ett omfattande tjuvfiske, vilket gamla pimpelhål vittnade om. Hade dessa tjuvfiskare ertappats, hade vi beslagtaget fiskeredskap och eventuella fordon, vilket vi har all rätt att göra(Det är inte tjuvfiskaren som bestämmer vilka åtgärder som får vidtas).


Vi finns nu även på facebook. Länken dit är www.facebook.com/hanebo.segersta.fiskeKöp vårt sportfiskekort(årskort) så betalar ni 60 kr för ett dygns fiske på Ondtjärn och dessutom blir ni automatiskt medlem i föreningen. För övriga kostar ett dygns fiske på Ondtjärn 100 kr.
Nedan återfinns en länk till websidan för vindparkerna Åmot-Lingbo och Tönsen, där vi samlar uppdaterad information kring pågående anläggningsarbete och begränsningar i tillgänglighet till området under byggtiden. Här hittar ni också kontaktuppgifter, arbetsplatsregler, tidplan och en informationskarta över området där bla avspärrningar framgår. Observera att dokument kan komma att uppdateras med tiden, så det är bra att ta för vana att hämta det senaste från hemsidan istället för att ladda ner och spara.
Ni får gärna sprida denna och länk, och även länka till sidan från era respektive webplatser.Här är länken www.ox2.com/amot-lingbo-tonsen/


OBS! OX2 bryter nu mot det avtal angående arbetstider . Löftet som gavs innebar att dom skulle jobba i 8 dagar och sedan ledig i 6 dagar, alternativt arbeta udda veckor ledigt jämna veckor. Dessutom har det visat sig att kontaktpersonerna endast svarar på telefonnummer som är kända för dom. Ring istället 073-6347463 Så får ni besked via telefonsvar om vad som gäller.
Obs! Om ni gör en SMS-beställning på fiskekort via www.Ifiske.se kommer ni att få en webblänk som svar i ett SMS med en hänvisning rakt till rätt produkt i vår webbbutik. Det innebär att
det inte fungerar på äldre mobiler utan det måste vara en så kallad "smartphone".


Vid årsmötet avgick Per Jonsson, Thorbjörn Larsson och Christoffer Klar ur styrelsen. Tack för många års ideellt arbete! Nya i styrelsen är Victor Gustavsson och Volodymyr Mytsko som hälsas välkomna! Ny i valberedningen är Börje Persson. Välkommen!


OBS!!!!!! Fredagen den 13 oktober 2017 upphörde Björktjärn som put and take fiske och övergick därmed samma dag till vanligt fiske, där årskort, veckokort och dagkort gäller. för ytterligare information 070-6557640